– Gøy å endelig være i gang

Det tok tid, men endelig skal Amahl Pellegrino (27) spille for laget i sitt hjerte.

Veien fra Drammen FK har gått via Bærum, Lillestrøm og Mjøndalen, men etter 35 scoringer på to og et halvt år i brunt er Amahl nå klar for to år i blått. Det er noe både vi og hovedpersonen selv gleder oss til.

Annonse:
Han har ventet lenge og tålmodig, og har jobbet hardt for sjansen. Nå går drømmen om Strømsgodset omsider i oppfyllelse for 27-åringen fra Hedensrud.

– Det er veldig gøy, og jeg har venta på at vi skulle komme i gang med oppkjøringa. Det er gøy å endelig være i gang og spille fotball igjen, sier drammensgutten. 

Tirsdag hadde han sin første økt med sine nye lagkamerater, etterfulgt av lunsj og fotografering i ny drakt på Marienlyst. Drakta tok han like så godt med seg hjem etter seansen.

– Det føles godt å ta på seg drakta. Den sitter bra, så jeg gleder meg til å ta den på meg til kampene, sier han.


Fikk sitt ja fra kjæresten

Amahl forteller om en tung første økt rent fysisk, men gleder seg til fortsettelsen med nye lagkamerater.

– Det var en litt tung avslutning på økta, så man kjenner at man er i gang, men det har vært en fin dag. Det er godt å være i gang igjen, og det blir gøy med fortsettelsen.

I tillegg til dette har Amahl brukt ferien godt, og startet det nye året med å forlove seg med kjæresten Hanne Skarsvik Hekneby. Det meste begynner med andre ord å falle på plass for gladgutten.

– Det er veldig stas. Nå er det bare seriestarten som mangler, smiler han.

Annonse fra Eliteserien: