– Godt å gi noe tilbake

Tor Ole Skullerud var strålende fornøyd med både de tre poengene og prestasjonen som førte til dem.

Tor Ole Skullerud smilte, med god grunn, bredt i pressesonen etter kveldens 4-2-seier over Kristiansund, som ga oss sårt tiltrengte tre poeng. Det smaker godt for alle og enhver, og er noe vi har ventet alt for lenge på.

– Vi følger kampplanen godt med å spille ut på sidene og å komme opp med backene. Det er noe vi alltid ønsker, men vi har jobbet spesifikt med det den siste uka, sier vår hovedtrener.

Etter en prestasjon langt under pari den siste timen mot Lillestrøm var det viktig å slå tilbake mot Kristiansund i dag. Ikke bare for å slå tilbake, men også for å få den trepoengeren vi har jaktet den siste uka.

– Først og fremst er det en fantastisk prestasjon av spillerne å gå ut og gjøre det de gjør i dag.

– Forløsende å få ledermålet

Vi har vært inne på viktigheten av å få kampens første mål. Alt for ofte har vi kommet under, og det har preget oss i disse kampene. Som mot Lillestrøm forrige helg. Når det denne gangen var vi som fikk kampens første mål, satte vi like gjerne to til i løpet av de neste ti minuttene.

– Det så ut som det var forløsende, humrer Tor Ole.

– Vi trenger å ta ledelsen først oftere enn vi har klart. Det er også en greie her, men jeg er mest opptatt, og imponert, av det mentale rundt. Det er gjort å levere som vi gjør, spesielt den første timen, fortsetter han.

Samtidig er det naturligvis en stor glede å få gitt noe tilbake til våre trofaste supportere. Tor Ole lar oss ikke engang fullføre spørsmålet før han igjen trekker på smilebåndet, og svarer. Det er et tegn på hvor mye det betyr for oss å levere gode prestasjoner foran et publikum som har gitt oss fantastisk støtte hele sesongen.

– Ja, det er godt å få gitt noe tilbake til alle som kommer. Nå må vi bare bygge på det her, og få enda mer ut av den opplevelsen vi fikk i dag.

Francisco måtte bytte

Når det gjelder byttet av Francisco Júnior i pausen skyldtes det allergiproblemer, som gjorde at han ikke hadde pust igjen, og rett og slett var helt ferdig. Med det gule kortet han også fikk i 1. omgang, valgte vi å ta ham av i pausen.

Samtidig fikk Mathias Berg Gjerstrøm en hel omgang. Når Francisco Júnior nå må sone karantene for tre gule kort mot Molde neste helg, er Mathias en av de aktuelle til å ta hans plass på laget.

– Fint for Mathias, og med Francisco ute til helga så må vi ha en erstatter. Da var det fint for Mathias å få en omgang i dag, så får vi se hvem som tar Franciscos plass mot Molde.

Annonse fra Eliteserien: