– Det blir godt å komme i gang

Bassel Jradi er glad for at sesongoppkjøringen nærmer seg slutten. Nå skal han for alvor vise Marienlyst-publikummet hva han er god for.

Annonse:

Bassel har hatt en fin vinter etter at han kom tilbake fra fjorårets låneopphold i Lillestrøm. For kun noen måneder siden så det ut til at teknikeren var ferdig i klubben, men etter gode prestasjoner i vinter er han nå høyaktuell for en plass i Tor Ole Skulleruds startoppstilling.

Han sto imidlertid over vår forrige treningskamp mot Sogndal grunnet problemer med hamstringen. Nå har han fått trent godt, og er igjen kampklar til morgendagens kamp mot Sandefjord – som er vår generalprøve før seriestarten mot Haugesund om ni dager.

– Vi går for å vinne kampen og å få et godt utgangspunkt til seriestart, sier Bassel om morgendagens kamp.

Det viktigste er at vi gjør det godt som lag.

— Bassel Jradi

Nå er han klar for å endelig sette i gang med tellende kamper. Det nærmer seg tre måneder siden man startet oppkjøringen, og siden da har man spilt ni kamper. Bassel har vært på banen i seks av disse, og scoret også på frispark i den forblåste kampen mot LASK Linz på La Manga. Av midtbanespillerne er det kun Kristoffer Tokstad og Eirik Ulland Andersen som har flere minutter enn Bassel i vinter.

– Det blir godt å komme i gang. Jeg gleder meg veldig til sesongen nå, sier dansk-libaneseren.

Vil vise seg frem på Marienlyst

Han er klar for å vise seg frem foran Godset-publikummet, og har stor tro på at han får til nettopp det.

Hans viktigste målsetning denne sesongen er at laget skal gjøre det bra. I tillegg til dette har han selvfølgelig et mål om å spille seg til fast plass på laget, og gjerne levere målpoeng.

– Det første målet er at vi gjør det godt som lag. Mine personlige mål er å spille så mange kamper som mulig, vinne de kampene, score mål og levere assists, avslutter han.

Bassel Zakaria Jradi

  • Født: 6. juli 1993 (23 år)

  • Nasjonalitet: Libanon / Danmark

  • Høyde: 187 cm

  • Draktnummer: 8

  • Kontrakt til: 31. desember 2017

  • Tidligere klubber: Lillestrøm (lån), Nordsjælland, AB, B93

  • Kamper/mål for Godset: 26/4

  • Landskamper/mål for Libanon: 2/1

Annonse fra Eliteserien: