– Støtten betyr mye for oss

Jakob Glesnes omtaler gårsdagens møte med GodsetUnionen som en «vinn-vinn-situasjon», og tydeliggjør betydningen av supporterne i den perioden vi nå er inne i.

Annonse:

Strømsgodsets kaptein deltok i går sammen med Bjørn Petter Ingebretsen på medlemsmøtet til GodsetUnionen, der han både tok i mot spørsmål fra salen og delte sine meninger om både klubben, spillergruppa og våre supportere.

– Det var en veldig fin seanse. Det er greit å høre hva supporterne tenker, og å kunne svare på det de spør om. En vinn-vinn-situasjon, sier Jakob Glesnes 

Det er også nettopp det det er, og inntrykket er at alle parter kom godt ut av møtet og diskusjonene, der man fikk enda litt mer innsikt i hverandres tanker før vi går inn i en svært viktig periode for klubben.

– Vi vet at det er mange som har meninger rundt ting i byen og klubben, men folk har stor tro på at vi skal klare det sammen. De er klare for å hjelpe oss til å vinne de siste kampene, og det er veldig kjekt, fortsetter 24-åringen.

Roser supporterne

Supporternes støtte betyr også ekstremt mye for både spillere og resten av klubben. Alle mann er takknemlige for støtten, både på hjemmebane så vel som på bortebane, gjennom det som har vært en tung sesong.

At det nå mobiliseres kraftig inn mot helgas kamp mot Molde, ikke bare fra klubbens side, men også fra GodsetUnionen og øvrige supportere, lover godt for søndagen. Vi kryper nå opp mot 5 900 solgte billetter, og begynner å nærme oss seks-tallet allerede tre dager før kamp. På GodsetUnionens tribune er det under 200 billetter som gjenstår.

Sammen med høstmørke og Gamle gress under flomlys lover det godt for en flott ramme rundt kampen.

– Det betyr veldig mye for oss spillere at supporterne kommer og støtter oss. Det har de vært flinke til i hele år, og med mer folk på tribunene og ekstra trøkk er det bare å glede seg. Vi gleder oss veldig, smiler Jakob.

Spillergruppe med nyvunnet selvtillit

Samtidig gjorde Tokmacs utligning på overtid mot Ranheim at spillergruppa fikk en opptur. Det å sikre seg et poeng der kan vise seg å bli viktig isolert sett, men det hjelper også på det mentale at vi tok ut det siste, kjempet til siste slutt, og fikk utligningen såpass sent i kampen.

– Når vi ligger der vi ligger så er hvert eneste poeng viktig, samtidig så blir lagmoralen veldig viktig, og det viste vi i den kampen. Det å utligne på overtid etter å ha ligget under i 60 minutter viser en karakter i gruppa som vi må ta med oss inn i kampen på søndag.

Og med den selvtilliten, sammen med støtten fra GodsetUnionen i ryggen, skal Molde få kjenne på hvordan det er, og hvordan det skal være, og komme til Drammen.

– Det blir en tøff kamp mot et godt lag, men med det løftet supporterne gir oss på Marienlyst skal vi være best uansett hvem vi møter. Vi er godt forberedt, og gleder oss veldig til søndag, avslutter kapteinen.

Kjøp din billett til Molde-kampen for bare 99 kroner her.

Annonse fra Eliteserien: